Депутати програми щодо сприяння матеріально-технічному забезпеченню військових та силовиків Львівщини, які беруть участь в АТО

         На розгляд сесії Львівської обласної ради буде винесено проект Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік. Таке рішення прийняли депутати 16 червня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради.

На реалізацію цієї програми цьогоріч передбачають виділити з обласного бюджету 596,280 тис. грн. Ці кошти мають намір скерувати на вирішення проблем матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України й установ Міністерства оборони України, які дислоковані на території Львівської області та беруть участь у антитерористичній операції в східних областях України.

Також на затвердження сесії буде винесено проект Програми матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особливого призначення „Львів” на 2014 рік, на реалізацію якої планують виділити 600 тис. грн. За ці кошти  придбають речове майно  та спорядження для бійців батальйону, які нестимуть службу на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: