До Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області внесли зміни

Під час засідання ХХХ сесії Львівської обласної ради депутати внесли низку змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічним прогнозом на 2015-2016 роки.

Внесені зміни стосувались використання бюджету розвитку, зокрема, дофінансування об’єктів, які мають соціальне значення. Відтак депутати виділили кошти з бюджету розвитку Львівської області на реставраційні роботи Монастирського храму з дзвіницею XV – XVII ст. у селі Підкамінь Бродівського району, реконструкцію будівлі меморіального комплексу «Борцям за волю України» Стрийського краєзнавчого музею «Верховина», реконструкцію шатрового даху лікувального корпусу №3 Львівської обласної інфекційної лікарні по вулиці Пекарській, 54 у місті Львові.

Також депутати затвердили додаток №2 Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік, відповідно до якого визначено структуру використання ресурсу фонду  охорони навколишнього природного середовища в розрізі окремих об’єктів та видів робіт. Також в природоохоронному фонді Львівщини передбачено співфінансування низки проектів міжнародної технічної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: