У бійців АТО – зброя 70-80-х років минулого століття – заступник військкомісара

Зброї у бійців АТО дуже багато, але вона взірця 70-80-х років минулого століття. Про це під час відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом на тему «Особливості проведення часткової мобілізації на Дніпропетровщині і Львівщині» підполковник Володимир Скоростецький, офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України. «А для автомата Калашникова потрібен коліматорний приціл, гаджети, які є на озброєнні у терористів-сепаратистів, щоб зробити роботу військовослужбовця в бою більш інтенсивною», - наголосив Скоростецький.

Заступник військового комісара з роботи з особовим складом та громадськістю Дніпропетровського обласного військового комісаріату Сергій Полуциган підтвердив, що зброєю бійці забезпечені. Натомість проблему становлять засоби індивідуальногог захисту, харчування.

Володимир Скоростецький пояснив, що останні міністри оборони Лєбєдєв і Соломатін забезпечували військові частини за рахунок приватних структур. Тобто були скасовані власні військові «харчові» підрозділи. Тепер, на марші, ці служби доводиться відновлювати.

Він зазначив, що добова грошова норма на харчування одного призовника становить 40 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: