Колодій нагородив фіналіста Міжнародного форуму дитячої творчості (фото)

      13-річний львів’янин, сирота-вихованець Родинного дому «Покрова» Артур Крохін став фіналістом щорічного Міжнародного форуму дитячої творчості  «Золотий мольберт». За свій талант хлопчина отримав нині у подарунок від голови Львівської обласної ради Петра Колодія фотоапарат та медаль переможця, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Петро Колодій, вітаючи Артура Крохіна, зауважив, що заходи, які щороку проводить засновник та голова правління Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт» Ольга Михайлюк, є дуже важливими, адже вони формують у дітей ті найкращі якості, які повинні бути в людини.

«Ольга Михайлюк всі свої зусилля, своє натхнення віддає дітям, які є майбутнім нашої держави. Більше того, участь у цьому форумі взяли жителі не лише західних областей, але й зі Східної України. Малеча зі всієї країни малювала на тематику – «Діти – за єдину Україну!»», – сказав Петро Колодій.

Ольга Михайлюк розповіла, що цього року з-поміж 700 учасників до складу фіналістів потрапили 25 дітей. Нагородження дітей відбулося 1 червня – на Міжнародний день захисту дітей. Одначе, Артура Крохіна, який завдяки своєму талантові опинився серед переможців цього форуму, на той час у Львові не було. Відтак, заслужений подарунок від Петра Колодія хлопчик отримав сьогодні, 18 червня, – у Львівській обласній раді.

Отець Михайло Чабан з Родинного дому «Покрова», який власне привів Артура, зауважив, що на вихованні в їхньому закладі при Церкві Святої Покрови є 40 дітей віком від 6 до 19 років, 30 з них – під його опікою. «Багато з цих дітей є круглими сиротами. Однак є також і такі, які мають батьків, але ті не можуть з різних причин утримувати та виховувати своїх нащадків.

Наші діти дуже талановиті. Окрім різних спортивних гуртків, вони також займаються малюванням, танцями, беруть участь у різноманітних творчих конкурсах», – сказав о. Михайло Чабан.

Зі свого боку Артур Крохін розповів, що перемогу принесла йому тарілка, на якій він зобразив українців, що тримаються за руки. «Я намалював по колу тарілки людей, що тримаються одне за одного. Саме так я хотів показати, що всі ми в Україні повинні бути дружніми і нам не потрібні ані сварки, ні війна!», – сказав фіналіст Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт».

_DSC0038 _DSC0061

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: