Киянам пропонують літати до Львова за 600 гривень (фото, відео)

Сьогодні, 18 червня, ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького зустрів перший рейс з Києва авіакомпанії «Урга».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Як розповіли на прес-конференції, о 10:10 у аеропорті відбулась урочиста зустріч першого рейсу кіровоградської компанії «Урга» сполученням Київ (Жуляни) – Львів – Київ (Жуляни).

IMG_0429

Надалі регулярні рейси з вильотом зі Львова будуть виконуватись шість разів на тиждень з понеділка по п’ятницю о 18:45, та щонеділі о 19:40. Прибуття у столицю по буднях о 20:05, у неділю – о 21 годині. Рейси із Києва виконуватимуться з нового терміналу D Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) з понеділка по п’ятницю о 7:50, в суботу – о 10 годині.

IMG_0431 IMG_0432

Після традиційного вітання повітряного судна водяним салютом з пожежних машин відбулась прес-конференція, присвячена відкриттю нового рейсу, участь у якій взяв новий генеральний директор Ростислав Веселов, Генеральний директор МААК «Урга» Олександр Галінський та інші.

На лінії Київ – Львів авіакомпанія буде експлуатувати літаки Saab-340 пасажировмісткістю 34 крісла. Мінімальна вартість квитка на новий рейс в одну сторону становить орієнтовно 600 гривень.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

IMG_0420

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: