Парасюк погрожує львівським міліціонерам

Сьогодні цілу ніч не змовкав телефон. Всі дзвінки були з м. Мостиська Львівської області. Люди в істериці розповідали про якусь автомобільну аварію і просили допомоги. Про це пише Володимир Парасюк

Суть в тому, що якийсь п'яний мажор виїхав на зустрічну смугу і вдарив автомобіль, який їхав собі спокійно по своїй смузі. В результаті загинуло двоє людей. Хоча, давайте називати речі своїми іменами: п'яне бидло через свої неадекватні дії вбило 2 людей.

Зі слів людей зрозумів, що на місце події прибули і міліція, і швидка, і почали відмазувати це х@йло. Потім міліціонери посадили його в своє авто і кудись повезли.

Я зателефонував своєму другові Andrijan Kolobov з Дорожнього контроль Львів і він посеред ночі поїхав розбиратись із ситуацією.
З його слів, міліція, і працівники лікарні всіма способами, грубо порушуючи закони, намагаються прикрити вбивцю і "відмазати від відповідальності", бо як дуже часто буває в нашій державі, він - кум/брат/сват/родич когось із влади. Андріян спостерігав дику картину як лікарі робили все, щоб вивести алкоголь з крові цьому вбивці.

Шановні менти, я цього так не залишу. Я буду контролювати кожен Ваш крок. Я приїду до Львова і обов'язково завітаю до Вас в Мостиськах, а також до тих псевдолікарів, які за гроші рідну маму продадуть. Мені всерівно, чий той п'яний вбивця родич, він буде відповідати за свій вчинок так, як цього вимагає закон.

Коли тут на сході війна і прості хлопці гинуть за те, щоб ви там спокійно жили і працювали, Ви що творите? Вам мало смертей за останні місяці? Коли ж ви нарешті зрозумієте, що народ більше не буде терпіти свавілля місцевих князьків, чиновничків і людей в погонах?

Пане Аваков, а чому б не створити ще кілька батальйонів із цих щурів в погонах, що прикривають злочини і сидять по райвідділках, поки молоді хлопці воюють? Давайте їх на передову і нехай кров'ю відмивають репутацію.

P.S. Їду до Львова забирати тепловізор. Виникли проблеми з пересилкою, бо йде він з Польщі. Мусимо забирати особисто. Отримав звільнення від командира на 36 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: