Будній день для 250 дітей стане святковим

Сьогодні, 19 червня, о 15:00 годині фахівці з соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за благодійної підтримки Кінотеатру «Львів» та працівників ТОВ «Альянс Маркет» створять свято для 250 дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

В рамках благочинної акції потребуючі діти, які виховуються в кризових, малозабезпечених та багатодітних сім’ях, переглянуть 3D мультфільм «Епік», який пропагує хоробрість та доброту.

Опісля перегляду мультфільму всім запрошеним дітям організатори вручать корисні подарунки.

Захід відбудеться у Стрийському парку за адресою: вул. У. Самчука, 12.

«З появою сонця та настанням канікул, виникає необхідність запропонувати дітям корисне дозвілля. Особливо це стосується кризових сімей, батьки яких не можуть забезпечити дітям змістовні розваги та гарний відпочинок. Хочу щиро подякувати нашим благодійникам за їх щедрий персональний вклад у життя дітей з потребуючих сімей і маю надію, що така допомога у майбутньому стане частиною повсякденного життя кожного мешканця нашого міста в співпраці з соціальною службою», - зазначила Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: