Садовий розповів про цинізм і зневагу до людської гідності

На сесії міської ради будуть розглядатись два додаткові питання, що стосуються закладів освіти міста – це розташування поруч зі школою №62 кафе «Княжий келих» та ділянки біля школи-інтернату №2, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Депутати включають у порядок денний також питання щодо кафе «Княжий келих», яке розпиває алкоголь під вікнами школи №62. Освітяни волають, кричать. Депутати не чують. Це також стосується нашої школи-інтернату №2, де навчаються діти-сироти. Є ділянка, яка колись була вилучена зі школи, там сьогодні розміщується стоянка. Олігарх хоче замість стоянки збудувати багатоповерховий будинок. Діти волають - «віддайте назад школі». Депутати опускають голову, голосують, щоб це питання розглядалось. Це цинізм, зневага до людської гідності. Хочу, щоб громада знала, хто є у більшості депутатів Львівської міської ради і чому вони так вчиняють», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, що з відповідними листами на ім’я міського голови Львова звернулись відділ освіти Галицького району та управління освіти міста Львова.

Відтак, як зазначено у листах, відділ освіти Галицького району та управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради заперечують проти розташування поруч із загальноосвітньою середньою школою №62 (пр. Свободи, 16) ресторану ТзОВ «Княжий келих» за адресою пр. Свободи,18, оскільки розпродаж спритних напоїв поруч із навчальним закладом суперечить популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді та боротьбі із дитячим алкоголізмом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: