Члени львівської самооборони оволодівають навиками поводження з вогнепальною зброєю (фото)

20 червня у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулось чергове заняття із членами громадського формування «Народна самооборона». Цього разу бійцям розповіли про  тонкощі поводження з вогнепальною зброєю – автоматом Калашникова та пістолетом Макарова.

Науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки розповіли слухачам про матеріальну частину зброї, заходи безпеки при поводження з нею, порядок і правила її застосування.

Тренер-викладач Регіонального центру спеціальної підготовки Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України Ігор Винярчук разом зі своєю вихованицею – слухачем магістратури ЛьвДУВС лейтенантом міліції Катериною Маліновською продемонстрували самооборонівцям основні положення, з яких може вестися стрільба з автомата.
Сьогодні бійці також мали змогу відпрацювати навики неповного розбирання та збирання зброї та стрільби з автомата Калашникова в мультимедійному тирі.

Виконуючий обов’язки ректора ЛьвДУВС полковник міліції Валерій Середа також долучився до проведення навчання, допомагаючи слухачам перейти зі зброє на «ти».

IMG_5724 IMG_5759 IMG_5771

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: