У боях із терористами загинуло 13 силовиків

За останню добу у боях із терористами на сходу України загинуло 13 силовиків.

Про це повідомив речник інформаційного центру Ради національної безпеки й оборони Володимир Чеповий на брифінгу 20 червня, пише УП.

"На даний момент підрозділи Збройних сил і Національної гвардії України звільнили від терористів Ямпіль та Кіровськ поблизу Красного Лиману Донецької області", - сказав він.

"Взято під контроль міст через річку Сіверський Донець. Місто Слов'янськ є практично блокованим українськими силовиками", - заявив Чеповий.

"У ході цих боїв загинуло 12 військових ЗС України та 1 боєць Національної гвардії", - інформує Радбез.

Чеповий підтвердив, що 19 червня протягом доби було знищено близько 300 терористів, захоплено БРДМ, КАМАЗ з встановленими вогневими засобами, кілька ПЗРК, значну кількість стрілецького озброєння.

За його словами, внаслідок боїв у районі смт Металіст (Слов'яносербський р-н, Луганська обл.) був знищений майже весь батальйон терористів "Заря".

У РНБО наголосили, що вкотре був відбитий напад на Центральну базу зберігання бронетехніки в Артемівську, "бойовики понесли втрати".

"Сили АТО реагують на рух колони російських вантажівок в складі 7 КАМАЗів, без розпізнавальних знаків з причепами, на маршруті: Сніжне - Ямпіль - Слов'янськ (Донецька обл.)", - заявив Чеповий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: