У оздоровчому таборі на Львівщині відбулися „Малі Олімпійські ігри” (фото)

На Львівщині продовжуються фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та Всеукраїнські заходи в оздоровчих таборах „Олімпійське літо”.

Зокрема, 18 червня ц.р. свято спорту завітало у оздоровчо-лікувальний комплекс „Ровесник”, який знаходиться неподалік від шахтарського міста Червонограда на Львівщині.

Вже декілька років з нагоди відзначення річниці заснування Національного Олімпійського комітету тут відбувається масштабна спортивна подія – „Малі Олімпійські ігри”. Захід проводиться Львівським обласним центром фізичного населення „Спорт для всіх” спільно з відділенням НОК України у Львівській області, керівництвом оздоровчо-лікувального комплексу „Ровесник” за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Традиційно свято цьогоріч розпочалося з урочистого шикування, підняття прапора України та НОК України, а також символічного запалювання олімпійського вогнища.

З вітальним словом до учасників звернулися:– учасник трьох зимових Олімпійських Ігор (Ванкувер, Турін, Сочі), майстер спорту з санного спорту, стипендіат НОК України Андрій Кісь, заступник директора Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” Валерій Янюк, начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк, представник відділу освіти Червоноградської міської ради Мирон Кутковський та директор оздоровчо-лікувального комплексу „Ровесник” Василь Карвацький.

Загалом до заходу долучилися 730 школярів різного віку. У цьому унікальному комплексі відпочивають та оздоровлюються діти з різних регіонів України, у тому числі зі східних та південних областей.

Під час проведення «Малих Олімпійських Ігор» діти взяли участь у турнірах з футболу та волейболу, а також у змаганнях з плавання, бігу (дистанції 30 та 60 м), настільного тенісу, шахів та шашок.

Переможці змагань були нагороджені медалями, грамотами та кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”, подарунками від Львівського відділення НОК України.

Після нагородження діти охоче фотографувалися разом з учасником Олімпійських ігор Андрієм Кісем, брали автографи й усі однозначно зауважили, що з «Олімпійським літом» відпочивати найкраще!

Foto_OlimpLito2014_Червоноград 001 Foto_OlimpLito2014_Червоноград 004 Foto_OlimpLito2014_Червоноград 016 Foto_OlimpLito2014_Червоноград 020 Foto_OlimpLito2014_Червоноград 045 Foto_OlimpLito2014_Червоноград 050 Foto_OlimpLito2014_Червоноград 058

Львівський обласний центр ФЗН „Спорт для всіх”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: