На Львівщині планується співфінансування проектів на понад 4 млн грн (фото)

         Обласна рада цього року долучиться до співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги в розмірі понад 4 млн грн. Про це сьогодні, 19 червня, йшлося на нараді, яку провів заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, повідомила прес-служба облради.

Джерелами співфінансування з обласного бюджету будуть: Регіональна програма з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2012-2014 роки; Фонд охорони навколишнього природного середовища; кошти, передбачені на реалізацію заходів з фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг.

За кошти Фонду охорони навколишнього природного середовища, зокрема, заплановано реалізувати: програму «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів і ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та міста Новий Розділ» (одержувач коштів – 500 тис. грн – Новороздільська міська рада); програму «Розвиток курортних територій Горинець-Здруй і Моршина – шанс на активізацію польсько-українського прикордоння» (одержувач коштів – 500 тис. грн – Моршинська міська рада).

Разом з тим, серед інших проектів за кошти Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2012-2014 роки заплановано реалізувати проект «Створення умов для використання спільного досвіду Центру охорони здоров’я в Ярослав та Новояворівської районної лікарні №1, який є ключовим для оперативного обслуговування транскордонного руху, а також для потреб місцевого населення, разом з покращенням оснащення обох закладів у сфері діагностики та лікування» (обсяг фінансування 650 тис. грн, одержувач коштів – Яворівська районна рада).

_DSC0001 _DSC0003 _DSC0004

За словами Валерія П’ятака, всі кошти, які надають в рамках міжнародної технічної допомоги, потрібно використати максимально ефективно. «Адже саме тоді ми зможемо розраховувати на залучення коштів міжнародної технічної допомоги і в наступні роки», – зауважив заступник голови обласної ради.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: