Форум громадських організацій Львівщини підтримав Кубіва

Заява

Львів’яни втомилися від кадрової чехарди при призначенні голів обласних адміністрації. Кожних декілька місяців керівники області змінюються. Це призводить до стагнації і занепаду регіону.

Ситуація не змінилась і після Революції Гідності. Люди розчаровані і зневірені. Тому просимо Президента України Петра Порошенка поставитись з повною відповідальністю до призначення нового голови ОДА. Області потрібний керівник високопрофесійний, справді патріотичний, людина, яка знає місцеві особливості і користується підтримкою громади Львівщини.

Як повідомляють засоби масової інформації, розглядається призначення на цю посаду колишнього голови Національного Банку України Степана Кубіва.

Вважаємо, що ця кандидатура відповідає зазначеним вимогам. Кубів досвідчений економіст і фінансист, відомий громадський і політичний діяч, добре обізнаний з ситуацією в області, менеджер, який вміє знаходити вихід із кризових ситуацій і зуміє сконсолідувати всі середовища. Тому віримо, що він швидко зможе навести лад в області і спільно з громадою виведе Львівщину з кризового стану.

Форум громадських організацій Львівщини

Фото Олександра КОВАЛЬЧУКА

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: