Тимошенко нагородила переможців благодійного фестивалю (фото)

Уже традиційно кожного року під патронатом Юлії та Євгенії Тимошенко відбувається міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування «Назустріч мрії», за участю зірок естради та фіналістів фестивалю.

Президент міжнародної громадської організації «Назустріч мрії» Ірина Волгіна розповіла, що цього року проводиться вже VIII фестиваль, який тривав протягом двох днів, з 20-21 червня. У фестивалі взяли участь 116 дітей із 37 інтернатів України. Учасники фестивалю мали можливість позмагатися у номінаціях "вокал", "хореографія" і "оригінальний жанр", а найяскравіші з них взяли участь у гала-концерті, де разом з улюбленими українськими виконавцями заспівали пісню і отримали спеціальні призи.

photo 1

Почесний голова фестивалю «Назустріч мрії» та Президент Асоціації громадських організацій «Соціальний захист»  Євгенія Тимошенко підкреслила, що незважаючи на важкий час, організатори фестивалю не опустили голову, і вирішили продовжити підтримку талановитих дітей.

photo 2

На брифінгу організаторів фестивалю, Євгенія Тимошенко розповіла: «В цьому році найбільше заявок  на участь у фестивалі поступило від дітей зі Східної України, але нажаль, не всі змогли приїхати. Великими зусиллями нам вдалось привезти  конкурсантів з Луганської та Донецької області, одну дівчинку-конкурсантку навіть прийшлось евакуювати разом із дідусем, для того, щоб дитина змогла прийняти участь у фестивалі».

photo 3

Євгенія Тимошенко висловила велику подяку усім конкурсантам, вихователям, зірковому журі, усім хто залишився небайдужим до фестивалю дитячої творчості та допоміг все організувати. «Фестиваль «Назустріч мрії», який вже існує багато років, і дає нашим дітям надію на краще життя буде продовжувати свою діяльність. Всі ми знаємо, що наші українські діти є найталановитішими, заради наших дітей ми живемо і працюємо в цьому світі. І я вірю, що ми обов’яково збережемо мир в нашій країні. Хочу побажати усім дітям здійснення їхніх найзаповіднішніх мрій» - сказала Євгенія Тимошенко.

photo 4

Усі діти за участь у фестивалі отримали спеціальні призи від членів журі та партнерів фестивалю. А головний приз Гран-прі фестивалю із рук Юлії Тимошенко отримала учениця Крупського НВК, Черкаської області Марина Гвоздь за виконання віршу «До українців». Незважаючи на страшну недугу-ДЦП, лауреатка гран-прі продовжує займатися творчістю, пише і декламує вірші, а найбільше полюбляє читати поезію Ліни Костенко та вірші Тараса Шевченка. Окрім головного призу Марина Гвозь отримала планшет Ipad та путівку в Міжнародну клініку реабілітації Козявкіна, що в м.Трускавці.

Голова партії «Всеукраїнське об’єднання» Батьківщина» Юлія Тимошенко була вражена талантами та мистецьким рівнем учасників фестивалю.

В інтерв’ю журналістам, Юлія Тимошенко розповіла: «Нині в цей нелегкий час для країни час, коли так важко, і коли кожен українець переживає за те, чи буде у нас мир, чи збережеться у нас цілісною наша територія, чи будуть живі наші солдати та офіцери, нам насамперед потрібно залишатися оптимістами. Потрібно покладатися на наших славних, талановитих і красивих дітей. Кожен українець бореться за мир як може, а діти з українських інтернатів, бороться за мир в Україні, демонструюючи свої таланти. Цьогорічний  фестиваль «Назустріч мрії» був присвячений миру та єдності, адже сьогодні було сказано багато слів про те, як діти люблять свою землю, як люблять один одного, в них потрібно вчитися».

Також Юлія Тимошенко висловила слова подяки усім учасникам фестивалю, які зробили його красивим, натхненим, усім організаторам, які вклали душу, і які з любов’ю поставились до кожного учасника, усім хто сьогодні теплом гріває наших діточок, гостям, які знайшли час прийти і допомогти підтримати  благодійний фестиваль, який є прямою дорогою до дитячої мрії, яка полягає в нашій єдності, єдності українського народу.

Довідка.

Із 2007 року міжнародний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» допомагає дітям з тяжкою долею повірити в себе, розкрити власний потенціал та знайти підтримку дорослих. З 2009 року фестиваль проходить під патронатом Юлії Тимошенко, а Почесним президентом фестивалю являється Євгенія Тимошенко. За усі роки існування фестиваль відвідало більше 10000 дітей, долучилося десятки нових партнерів та зірок. Сотні дітей знайшли наставників і друзів серед партнерів фестивалю, і більше десяти з них було всиновлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: