У Львові є понад 160 вакансій в ЛКП

У Львові є чимало вільних вакансій в ЛКП. Станом на 18 червня – вільними є понад 160 різних вакансій. Найбільше ЛКП міста потребують на роботу двірників, покрівельників, слюсарів-сантехніків, сажотрусів, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, загалом вільними є такі вакансії: директор ЛКП – 1, головний інженер – 1, майстер з експлуатації житлового фонду – 1, енергоменеджер – 2, водій – 1, слюсар-сантехнік – 15, покрівельник – 24, столяр – 2, маляр – 4, електрик – 6, слюсар-електрик – 1, електрогазозварювальник – 8, штукатур – 1, сажотрус – 12, паспортист – 1, двірник – 83.

«Якщо говорити про формування штату і прийом працівників у міську раду, то це не тільки державні службовці, а й люди, які працюють у комунальних підприємствах. При підборі персоналу як у міську раду, так і у комунальні установи, існують певні критерії, про які ми повинні пам’ятати. Одні з основних – це професійність, відповідальність, комунікаційні здібності, а також юридична сторона, бо всі ми маємо справу з різними питаннями з галузі права.

За останні п’ять-шість років у міській раді в сфері працевлаштування було зроблено дуже багато кроків, від моменту початку стажування, першого кар’єрного кроку. Наразі такий же шлях ми прокладаємо і у комунальних підприємствах. Сьогодні існують різноманітні уявлення про людей, котрі працюють в ЛКП. Перш за все, хочу наголосити, що це ті люди, які працюють не з дев’ятої години  ранку до шостої години вечора, а ті, хто починають свою роботу о сьомій ранку та іноді закінчують о дев’ятій годині вечора. Ці люди є нашими сусідами. Вони, як і ми, є мешканцями міста Львова. На жаль, нема такого великого напливу людей у комунальні підприємства, оскільки люди не вважають цю роботу престижною. Ми хочемо, щоб сьогодні робота в ЛКП була престижною», - розповідає Галина Бордун, начальник відділу кадрів ЛМР.

Відтак, загалом вільними є 163 вакансії у 44 ЛКП, з них: у Галицькому районі – 41, у Залізничному – 21, у Личаківському – 28, у Сихівському – 4, у Франківському – 46, у Шевченківському – 23.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: