У ВРУ не має бути нащадків комуністичного терору, - Колодій (фото)

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій, який сьогодні, 22 червня, разом з громадою Львова вшанував пам'ять загиблих від комуністичних злочинів українців, звернувся до львів’ян, закликавши їх не допустити проходження до нового парламенту ті політичні сили, які є нащадками комуністичного терору в Україні, повідомила прес-служба ЛОР.

Петро Колодій наголосив на тому, що ще на початку ХХІ століття жоден українець не міг би навіть і подумати, що Україна переживатиме ті жахіття, які нині кояться на Східній Україні. Аналізуючи ситуацію, очільник обласної ради наголосив: «Сьогоднішні події є наслідком того, що в ХХІ столітті, на 24-у році незалежності в українському парламенті присутні все ті ж комуністи».

_DSC0423 _DSC0434 _DSC0447

Петро Колодій також відзначив, що громадяни України нині вимагають перевиборів до парламенту. Саме тому потрібно зробити все можливе, аби у Верховній Раді України більше не було нащадків комуністичного терору – комуністичної партії.

«Своєю чергою новий парламент повинен зробити все, щоби такої партії як комуністична взагалі не існувало в Українській державі», – сказав голова Львівської обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: