У Львові Сбербанк Росії обливали фарбою та обкладали шинами (фото)

У понеділок, 23 червня, почалися проблеми в офісів Сбербанку России, розташованих у Львові, пише Погляд.

Невідомі люди удосвіта побили шиби у вікнах біля центрального входу та облили червоною фарбою відділення на вулиці Чорновола.

Натомість о 9.30 активісти Економічного бойкотного руху ініціювали пікетування ще кількох банків, розпочавши із відділення Сбербанку России на площі Галицькій, передає кореспондент «Погляду».

Активісти принесли із собою шини, яйця та помідори, натякаючи таким чином банкірам на їхнє майбутнє. Втім, як зазначив один із лідерів Економічного бойкотного руху Олег Радик, нинішня акція виключно мирна та попереджувальна.

«Ми в такий спосіб хочемо повідомити перш за все нашим громадянам, аби поспішили забрати свої гроші, якщо такі є у банках Росії чи банках, до яких причетна так звана сім’я. Наші акції будуть постійними, під різними банками, і рано чи пізно їм доведеться забратися з нашого міста», - зазначив один із організаторів акції Андріян Кліщ.

На запитання, чи відтік банків не вплине на економіку Львова, він відповів: «Святе місце порожнім не буває. Замість них прийдуть банки, які займаються виключно бізнесом, а не спонсоруванням тероризму».

bank2 bank3 bank4 bank6 banka

Фото: Погляд

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: