У Львові обговорили питання щодо організації ІІІ Польсько-Українського «Фестивалю партнерства» (фото)

Сьогодні, 24 червня, у приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Львові відбулася нарада, на якій обговорили питання щодо проведення восени цього року ІІІ Польсько-Українського «Фестивалю партнерства», повідомили у прес-службі ЛОР.

Участь у наразі взяли консул Генерального консульства Республіки Польща у Львові Марцін Зінєвіч, асистент Генерального консула Республіки Польщі у Львові Аліна Савіцка, начальник відділу внутрішньої політики та промоції регіону Львівської обласної ради Ірина Хороших, головний спеціаліст управління міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації Іван Чегіль та начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк.

Сторони зустрічі обговорили питання, пов’язані із організацією спільного польсько-українського фестивалю, а саме – щодо визначення дати та місця його проведення у Львові. Також йшлося і про можливий формат цього заходу.

Попередньо було досягнуто домовленості, що в рамках «Фестивалю партнерства» відбудеться низка круглих столів, під час яких експерти з Польщі ознайомлять наших фахівців з особливостями функціонування та діяльності музеїв, театрів, бібліотек та інших закладів культури.

Консул Марцін Зінєвіч зауважив, що участь у цьогорічному фестивалі планує взяти польський гурт «Тарака», у виконанні якого для львівських слухачів прозвучить хіт – «Подай руку Україні».

Обговорення Фестивалю партнерства

Окрім того, на відкриття самого заходу до Львова приїдуть мери різних польських міст. Одначе, більш детально обговорити програму ІІІ Польсько-Українського «Фестивалю партнерства» учасники нинішньої зустрічі домовилися на липень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: