Іван Павло ІІ молиться за мир і добробут в Україні, - Колодій

Папа Римський Іван Павло ІІ – воістину Велика Людина, яка зробила чимало для панування миру та злагоди в цілому світі. Вірю, що і зараз, дивлячись на землю з небес, Іван Павло ІІ молиться за мир і добробут в Україні. Про це сказав голова Львівської обласної ради Петро Колодій під час відкриття виставки, присвяченій величній постаті Папи Івана Павла ІІ.

«Наша держава переживає важкі часи. А тому небесне покровительство Святішого Отця є дуже потрібним для всіх українців. Знаю, що сам Іван Павло ІІ, живучи у час воєн, лихоліть, гонінь і страждань, залишався цілковито посвячений Богові і молитві. Як говорив Святіший Отець: «Саме сьогодні буду сильно вірити – навіть коли б обставини схиляли мене до чогось протилежного. Бог піклується про мене так, ніби на світі більш нікого немає». І всі ми повинні вірити, дотримуватися настанов, які свого часу дав людству Іван Павло ІІ», – наголосив Петро Колодій.

Голова обласної ради відзначив, що львів’яни щасливі, адже 13 років тому мали нагоду побувати на спільних зустрічах з Папою Римським. Нині ж жителям та гостям міста відкрилась можливість осягнути велич постаті Папи через скромно атмосферу виставки особистих речей, які належали «Совісті Світу» як часто називали Папу Римського Івана Павла ІІ.

Нагадаємо,сьогодні, 23 червня, у Львівській Митрополичій Катедрі Римо-Католицької  Церкви відбулось урочисте відкриття виставки «Папа Іван Павло ІІ. Життя в молитві», повідомляє прес-служба облради.

До уваги громадськості представили особисті речі Папи Івана Павла ІІ, фотографії, газетні публікації, запрошення та перепустки на зустріч з Папою, яка відбувалась 13 років тому у Львові. Виставка експонуватиметься з 25 червня до 18 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: