У Львові стартує чемпіонат України з водного поло (aфіша)

У Львові розпочинається заключний тур XXIII Чемпіонату України з водного поло. П’ять ватербольних команд з усієї України протягом чотирьох днів виборюватимуть почесне звання Чемпіонів України, повідомила прес-служба ЛМР.

Турнір проходитиме з 25 до 28 червня на базі літнього басейну СКА (вул. Клепарівська, 39 а). Головний суддя змагань – суддя національної категорії Завізіон В.М.(м. Київ).

«Символічно, що фінальна стадія Чемпіонату України пройде саме у Львові, а зважаючи на перелік команд учасників з південних та східних областей - на організаційний комітет чемпіонату покладається велика відповідальність. Не сумніваюся, що ми гостинно приймемо наших колег. Гравці ВК «Динамо» цьогоріч дуже добре проявили себе у всіх турах Чемпіонату, результатом чого є перша сходинка у турнірній таблиці загальнокомандного заліку. Покладаю великі сподівання на наших хлопців і в цьому турі», - зазначив Олександр Свіщов, віце-президент Федерації водного поло України, президент ВК «Динамо».

Вже сьогодні, 25 червня, ватерполісти львівського «Динамо» зіграють перший матч останнього туру чемпіонату. У відкритому басейні СКА (вул..Клепарівська, 39 а) «динамівці» проекзаменують одеську ОНМУ (початок гри о 20:15 год), 26-ого червня зіграють проти харківського ХПІ (20:15), 27-ого червня – проти харківського «Слобожанця» (19:00) та 28-ого червня – проти «Іллічівця» з Маріуполя (13:00). Останній матч, швидше за все, і дасть відповідь на запитання, чи підтвердить свій статус львівське «Динамо». Фаворитом у цьому турі будуть саме львів’яни. В турнірній таблиці вони випереджають маріупольців на три очки і вирішальний матч грають вдома.

waterpolo1

Довідка

У 2014 році на Львівщині відзначатимуть 100-річчя водного поло також 65-річчя ватерпольного клубу «Динамо»( Львів). Протягом липня у Львові пройде ряд заходів приурочених до цієї пам’ятної дати. Також з 15-19 липня у Львові пройде фінальний тур Кубку України з водного поло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: