Бійці готові їхати у зону АТО, але не мають бронежилетів, - підполковник (відео)

Бійці третього батальйону територіальної оборони завершили бойове злагодження і перевиконали програму підготовки у два рази: бійці тренуються уже більше 200 годин.

Про це під час засідання комісії у Львівській обласній раді повідомив командир третього батальйону територіальної оборони підполковник Андрій Кушнір, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Підполковник відзначив повне розуміння керівництва Академія сухопутних військ, а також додав, що навчання ніколи не буває мало.

«Акт готовності батальйону мною підписаний і надісланий у відповідні інстанції військового управління. Себто, фактично батальйон щодо навичок і укомплектованості готовий», - повідомив керівник батальйону.

Командир батальйону також зачитав звернення до підприємців та бізнесменів області із проханням допомогти батальйону.

Крім того, командир батальйону зауважив, що на сьогодні бійці батальйону забезпечені 20 бронежилетами четвертої категорії при потребі 420.

«Також у нас немає сучасних шоломів та сучасного одягу. Зараз, той одяг, у якому ходять наші бійці, розлазиться після третього прання», - сказав Андрій Кушнір.

За таких обставин, зазначив Андрій Кушнір, якщо завтра виникне бойове завдання і доведеться виїжджати за межі області, то першочергово цього не дадуть зробити батьки бійців.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: