Підписання Угоди про асоціацію сприятиме політичній і економічній інтеграції України, - Колодій (фото)

Сьогодні, 26 червня, відкрили один з найбільших пунктів пропуску на українсько-польському кордоні «Угринів – Долгобичув». Участь в урочистому відкритті пункту пропуску з українського боку взяли голова Львівської обласної ради Петро Колодій, Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, а також представники Державної прикордонної і митної служб України та Польщі.

Зокрема, голова обласної ради Петро Колодій наголосили на важливості відкриття цього пункту пропуску для українсько-польських відносин. «Сучасні Польща та Україна – дві сусідні самостійні держави, які мають 535 км спільного кордону і багатовікову спільну історію та колоритну культуру. Окрім того, Українська держава обрала курс на Європу і сьогодні впевнено рухається в цьому напрямку. Тому закономірно, що кількість пунктів пропуску через кордон щоразу збільшується», – зазначив Петро Колодій.

Також очільник обласної ради висловив впевненість, що підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом сприятиме переходу від партнерства і співробітництва до політичної асоціації та економічної інтеграції. Голова облради зауважив: «Україна розташована в серці Європи і з давніх-давен була перехрестям транспортних і людських потоків Європи – із Півночі на Південь та з Заходу на Схід. Тому, власне, пункти пропуску на українсько-польському кордоні і сприятимуть зближенню України та Європейського товариства».

IMG_1654 IMG_1625 IMG_1618

Фото Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: