В рамках фестивалю Leopolis Grand Prix відбудеться збір коштів українським військовим

На Львівщині з 2012 року уникає покарання засуджений до ув’язнення
Як встановлено Золочівською місцевою прокуратурою, внаслідок службової недбалості посадових осіб Миколаївського районного відділу громадянин, засуджений за вчинення крадіжки до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі, не відбув призначеного судом покарання

За інформацією оргкомітету фестивалю, в суботу, 28 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро-автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки. Таким чином кожен охочий зможе здійснити свій вклад в допомогу нашому війську, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Цього року оргкомітет фестивалю Leopolis Grand Prix вирішив відмовитися від проведення фестивалю. Натомість, частина коштів з проведення фестивалю підуть на купівлю обмундирування для 24 механізованого батальйону з м. Яворова.

leopolis grand prix

Вранці 28 червня авто зберуться на площі Ринок і звідти вирушать в сторону парку ім. Богдана Хмельницького. Там ретро-автомобілі здійснять об’їзд трасою «Львівський трикутник» (вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану) – традиційною трасою змагань. Після цього вони повернуться на площу Ринок, де впродовж всього дня і буде відбуватися виставка. Наступного дня, 29 червня, автомобілі разом з речима, купленими на залучені кошти, вирушать до військових у Яворів.

Оргкомітет фестивалю закликає львів’ян, гостей міста, а також всіх автолюбителів та членів автоклубів підтримати ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим», - зазначено у повідомленні оргкомітету фестивалю «Leopolis Grand Prix».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: