Лікарі медичних закладів Львівщини несуть службу у зоні АТО

У зоні Антитерористичної операції на Сході України несуть службу, відстоюючи незалежність України, лікарі медичних закладів Львівщини. Серед них головний лікар Львівського обласного лікувально – фізкультурного диспансеру Степан Середа. Він очолює медслужбу батальйону спеціального призначення «Азов», повідомила прес-служба ЛОДА.

Cтепан Середа повідомив, що після взяття бійцями «Азова» (Маріуполя) і відновлення в місті української влади, батальйон тимчасово дислокується у Бердянську. У батальйоні служать добровольці, у тому числі з Західної України. Серед бійців особи різного віку та національностей, багато з вищою освітою, знанням іноземних мов, навіть кандидати наук. Надзвичайно вражає їх патріотизмом і сила духу. Всі готові захищати територію України навіть ціною власного життя.

«Медчастина забезпечена медперсоналом та усіма необхідними медичними препаратами, перев’язувальним матеріалам. Також допомагають місцеві мешканці та підприємці», —запевняє Степан Середа.

Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА пишається колегами-медиками, ми вдячні за їх відвагу і мужність. Молимо Бога за їх здоров’я, безпеку і мирне небо України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: