Президента та прем’єра Польщі просять звільнити з арешту спорядження для українських військових

Президента Польщі Броніслава Коморовського та прем’єр-міністра Польщі Дональда Туска просять посприяти звільненню з арешту засобів спецзахисту, які перевозили для українських військових. Про це йдеться у зверненні народних депутатів Ігоря Васюника та Мустафи Джемільова, повідомляє прес-служба нардепа Васюника.

Каски та бронежилети  закупили громада м. Нововолинськ, матері та родичі тих, хто сьогодні знаходиться в зоні бойових дій. При перетині українсько-польського кордону в пункті пропуску Зосін-Устилуг засоби спецзахисту вилучила польська сторона та наклала арешт.

«Процедури, пов’язані з врегулювання ситуації в площині законодавства, на жаль, будуть тривати певний час. В цей час, в зоні проведення антитерористичної операції гинутимуть солдати, чиє життя вдалося б вберегти за допомогою цих обладунків.

Україна нині переживає не найкращі часи і тому, надіємось, уряд Республіки Польщі з розумінням поставиться до ситуації. Просимо Вас посприяти звільненню з арешту спорядження», - йдеться у зверненні нардепів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: