Гурт "Хочу ще" дасть концерт в підтримку батальйону «Айдар»

3 липня о 21:00 у Ресторані & Бар Буфеті "0,5" (м. Львів, вул. М. Коперника, 5) відбудеться концерт гурту «Хочу ЩЕ!» на підтримку військових, які воюють за встановлення миру в зоні АТО на Донбасі. Зокрема, під час заходу буде встановлена скринька для збору пожертв, кошти з якої будуть направлені на закупівлю матеріалів на пошиття розвантажувачів поясного типу для бійців добровольчого батальйону «Айдар».

Музиканти гурту «Хочу ЩЕ!» дотримуючись популярної під час «Революції гідності» фрази «я крапля в океані», вирішили зробити свій внесок у підтримку військових, які воюють за цілісність України проти терористів у зоні АТО на Донбасі. Під час концерту, який відбудеться 3 липня о 21:00 у Ресторані & Бар Буфеті «0.5» буде встановлена скринька для збору пожертв на потреби батальйону «Айдар».

Провести таку акцію гурту «Хочу ЩЕ!» запропонував один з військових зони АТО, який попросив не розголошувати свого імені. Боєць розповів, що добровольці з батальйону «Айдар» відчувають гостру необхідність у забезпеченні розвантажувачами поясного типу, пошиття яких здійснюється волонтерами у Львові. Наразі через брак коштів на закупівлю матеріалів виробництво необхідних засобів тимчасово призупинено, але музиканти сподіваються, що зможуть зібрати частину необхідних коштів для того, щоб відновити цей процес.

Гурт «Хочу ЩЕ!» закликає інших митців та музикантів також створювати подібні ініціативи і допомагати військовим і добровольцям, які борються за встановлення миру та збереження цілісності Україні в зоні АТО на Донбасі.

Нагадаємо, що музиканти гурту «Хочу ЩЕ!» були активними учасниками Євромайдану і разом з компанією «WeCinemaStudio» у грудні 2013 року зняли відеокліп на пісню «Час дати відсіч» для підтримки людей, які здійснювали «Революцію гідності» в Україні. Відеокліп «Час дати відсіч!» можна переглянути за посиланням: http://www.youtube.com/watch?v=ofAU6oXfiEo. Фронтмен гурту Хочу ЩЕ! – Юрій Шивала був ведучим львівського Євромайдану разом з Софією Фединою, а згодом і київського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: