На Львівщині стартує відкрита першість з веслування на байдарках і каное

4 липня ц.р. на озері Наварія, що у Пустомитівському районі, відбудеться відкрита першість СДЮШОР «Веслярик» з веслування на байдарках і каное, присвячена пам’яті Заслуженого тренера України Ганни Карбівник.

Головний суддя змагань – Заслужений тренер України Володимир Дець.

Змагання за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації проводитимуться серед дівчат і юнаків в одиночних човнах на байдарках та каное в таких вікових групах:

1999-2000 р. н. К-1,С-1 -  200 м , 1000 м. К-1 дівчата – 200 м, 500 м.

2001-2002 р. н. К-1, С-1, К-1 дівчата -  200 м, 500 м.

1999-2002 р. н. С-1 дівчата – 200 м, 500 м.

Початок змагань – об 11.00 год.

Довідково:

Ганна Карбівник народилася у селі Наварія Пустомитівського району Львівщини. Ще у шкільні роки захопилася веслуванням під керівництвом одного із засновників веслування на байдарках і каное на Львівщині, заслуженого тренера України Анатолія Дідуха. Закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка, але спорт не відпустив її вчителювати, і Ганна Станіславівна почала працювати дитячим тренером. Уперше в Україні разом із Валентиною Примак вони застосували новаторський бригадний метод роботи, який приніс у підсумку підготовку більше двадцяти майстрів спорту, чотирьох переможців європейських першостей. Майже півсотні вихованців Ганни Станіславівни продовжили навчання на відділенні веслування Львівського училища фізичної культури, Львівського університету фізичної культури, а згодом й самі ставали наставниками наступних поколінь веслярів. Майже дванадцять років працювала також з кращими львівськими веслярами у Львівській школі вищої спортивної майстерності.

У 2012 році на 62-му році після важкої хвороби Ганна Карбівник відійшла у вічність.

Уляна Штангрет, управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: