Роботи з облаштування трамвайної зупинки біля Привокзального ринку планують закінчити до 8 липня

Підприємство «Львівелектротранс» закінчує роботи з облаштування  зупинок в обидві сторони навпроти вул. Городоцької, 155, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами в.о.директора  ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Карпи, роботи планують закінчити до 8 липня. «Сподіваємося, що наші пасажири будуть задоволені», - сказав Володимир Карпа.

«Для забезпечення вимог до облаштування трамвайних зупинок, ми зміщуємо колію у сторону міжколійного простору з обох боків навпроти центрального входу у Привокзальний ринок», - говорить Володимир Ковалів, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, 11 трамвайний маршрут був введений 3 червня 2013 року зі сполученням Головний залізничний вокзал - Генеральне консульство Республіки Польща через центр міста.

30 січня 2014 року кінцеву зупинку було змінено із Головного вокзалу на ТЦ «Скриня». Відповідне рішення на підприємстві прийняли у зв’язку з тим, що на залізничний вокзал курсує одразу декілька трамвайних маршрутів, а у районі приміського вокзалу електротранспорт не курсує, хоч і має на те комунікаційні можливості.

11 трамвайний маршрут: Академія мистецтв – пл. Соборна – вул. Вітовського – вул. Київська – вул. Городоцька – Трамвайне депо (ТЦ «Скриня») – вул. Городоцька – вул. Київська – вул. Вітовського – Академія мистецтв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: