Садовий заступився за «Онур»

Для будівництва трамвайних колій на Сихів місто закуповуватиме рейки чеського або польського виробництва. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Також головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» зазначив, що якість рейок чеського виробництва краща, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Кожна фірма має право давати свої пропозиції. Ми роботи проводимо за кошт Європейського банку. І ми не можемо заборонити комусь подавати пропозиції. Але, коли приймаємо кінцеве рішення, в першу чергу, звертаємо увагу на надійність. У Львові себе добре зарекомендували чеські рейки, польські. Будемо працювати з ними. Дуже хотілось би, щоб ми мали українського виробника. Бо нам треба багато модернізувати рейок у Львові у перспективі. А в Україні є проблема з виробництвом.

Кінцеве рішення буде приймати тендерний комітет. Але це буде вибір між чеськими і польськими виробниками. Інші пропозиції відхиляються. Надійність і якість в першу чергу», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Працюючи у 2011 році по ремонту трамвайних колій, була застосована рейка російського виробництва. Вкінці року ми мали проблеми, бо є перевищення по вмісту сірки і були випадки, коли рейки тріскали. Минулий рік показав, коли ми працювали з чеською рейкою, проблем не виникало», - додав Володимир Ковалів, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: