Свято «Олімпійське літо» відбулося в дитячому оздоровчому таборі „Прикарпаття” (фото)

2 липня 2014 року Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та відділенням НОК України у Львівській області за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації у оздоровчому дитячому таборі „Прикарпаття” (село Сприня Самбірського району) відбулося цікаве дитяче спортивне свято у рамках Всеукраїнської акції „Олімпійське літо”.

Під час урочистої церемонії відкриття заходу відбулося символічне пронесення та запалення олімпійського вогню, а також підняття державного та олімпійського прапорів.

На відкритті виступили та привітали присутніх: Володимир Яцковський – заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Самбірської міської ради, Михайло Цимбрина – директор районної спортивної школи Самбірського району, Оксана Пштур - старший вихователь СТОК “Прикарпаття”, Юрій Маланій – ветеран спорту Самбірського району, а також від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” до учасників звернувся заступник директора центру Валерій Янюк.

Діти змагались у таких видах: веселі естафети, турнір з міні-футболу, настільний теніс, шахи, шашки та вікторина на спортивну тематику. Всього до заходу долучилося 130 дітей з табору.

Переможці та призери свята були нагороджені медалями, грамотами та кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”, а також м'ячами, блокнотами, щоденниками та пам'ятними значками від відділення НОК України у Львівській області. Але для усіх дітей та організаторів цього спортивного свята надовго в пам’яті залишаться теплі спогади про «Олімпійське літо».

IMG_0337

Ольга Козій, обласний центр ФЗН „Спорт для всіх”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: