Гурт "Хочу ще!" зібрав 1683 грн для потреб батальйону «Айдар» (фото)

3 липня о 21:00 у Ресторані & Бар Буфеті "0,5" відбувся концерт гурту «Хочу ЩЕ!» на підтримку військових, які воюють за встановлення миру в зоні АТО на Донбасі. Зокрема, під час заходу було зібрано кошти у сумі 1683 грн, які будуть направлені на закупівлю матеріалів для пошиття розвантажувачів поясного типу бійцям добровольчого батальйону «Айдар».

Музиканти гурту «Хочу ЩЕ!» дотримуючись популярної під час «Революції гідності» фрази «я крапля в океані», вирішили зробити свій внесок у підтримку військових, які воюють за цілісність України проти терористів у зоні АТО на Донбасі. Як показав результат у розмірі 1683 грн, допомагати захисникам батьківщини творчістю - можливо. Саме тому гурт «Хочу ЩЕ!» закликає інших митців та музикантів проводити подібні концерти та творчі заходи і таким чином робити свій внесок у боротьбу з російським тероризмом в Україні.

Про ідею цього концерту розповідає фронтмен гурту Хочу ЩЕ! Юрій Шивала: «На проведення такої акції нас наштовхнула розповідь одного з військових зони АТО, який попросив не розголошувати свого імені. Боєць пожалівся, що добровольці з батальйону «Айдар» відчувають гостру необхідність у забезпеченні розвантажувачами поясного типу. Їх пошиття здійснюється волонтерами у Львові, але через брак коштів, виробництво призупинилося. Саме тому ми вирішили поєднати приємне з корисним і на концерті встановили скриньку для пожертв на потреби батальйону «Айдар».

Зібраних 1683 грн все ще недостатньо для того, щоб пошити близько 200 розвантажувачів, тому ми просимо небайдужих долучитися фінансовою допомогою. Здійснити пожертву можна зателефонувавши за номером (093) 740-42-97 (Юрій). Разом переможемо!

 

2Qm9sckDji8 3N8CDmBZwm8AmkvOJnPvzMFLxb229NVeQ

Прес-служба гурту Хочу ЩЕ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: