Качмарик вручив сертифікати фахівцям місцевого економічного розвитку (фото)

3-4 липня 2014 року у Львові проходила третя навчальна сесія з місцевого економічного розвитку для представників органів місцевого самоврядування Львівської області. Ці навчання проводилися в рамках впровадження Стратегії навчання з місцевого економічного розвитку (МРЕВ) та на виконання Меморандуму про співпрацю підписаного між Львівською обласною радою, державною адміністрацією та Федерацією канадських муніципалітетів, який передбачає зокрема і сприяння у підготовці та перепідготовці кадрів у Львівській області.

На урочисте завершення навчання та вручення сертифікатів фахівців місцевого економічного розвитку міжнародного зразка запросили голову комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослава Качмарика, повідомила прес-служба ЛОР.

Ярослав Качмарик від обласної ради подякував організаторам та тренерам проекту за організацію та проведення навчання для представників органів місцевого самоврядування Львівщини.

Вручаючи сертифікати, Ярослав Качмарик наголосив: "В процесі навчання ви мали можливість набути і систематизувати знання, які допоможуть вам краще виконувати свою роботу і приносити більше користі людям. Сьогодні є багато цікавих ідей, але передпроектного обґрунтування, а тим більше самих проектів не було кому писати. Переконаний – тепер буде".

Як зазначив, підводячи підсумки третьої сесії, координатор навчальної програми Олег Войтович, завданням семінару було дати знання про інструменти економічного розвитку громади. "Протягом двох місяців тренери проекту навчали слухачів збільшувати місцеві бюджети через залучення інвестицій і таким чином покращувати рівень життя громади", – зазначив Олег Войтович. Також Олег Войтович висловив сподівання, що цей пілотний проект з часом переросте в системну підготовку працівників органів місцевого самоврядування.

семінар 04.07 002 семінар 04.07 003

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: