На Львівщині за зловживання при закупівлі автобусів, вартістю 15 млн грн, розпочато кримінальне провадження

Прокуратурою міста Львова розпочато кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України за фактом внесення посадовцями Львівського КП АТП №1 до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей про відповідність технічної специфікації придбаних автобусів заявленим вимогам.
Йдеться про закупівлю Львівським комунальним підприємством АТП №1 десяти автобусів у приватного товариства за кошти державного бюджету у сумі понад 15 млн. грн. під час підготовки до проведення чемпіонату Євро-2012.
У ході перевірки з’ясувалось, що комплектація поставлених транспортних засобів не відповідала умовам укладеного договору купівлі-продажу, яким передбачалось встановлення окремих механізмів та деталей німецького виробництва. Натомість, фактично було використано оснащення, місце виготовлення та виробник якого не ідентифікується, а також деталі виробництва Китаю.
Однак посадовці АТП №1 в актах прийому-передачі вказали про відповідність технічної специфікації придбаних автобусів заявленим вимогам, а у подальшому незаконно оплатили за них повну суму виділених державою коштів.
Наразі встановлюється сума збитків, завданих державі такими діями службовців Львівського комунального підприємства АТП №1.
           Прес-служба прокуратури міста Львова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: