На Погулянці відбудеться свято Купала

5 липня на території паркової зони «Погулянка» відбудеться свято Купала. Організатор заходу ЛМГО «Туристсько-спортивний клуб «Манівці», проект втілюється за підтримки Львівської міської ради.

Як зазначили організатори, захід стане прекрасною нагодою пригадати давні звичаї та поринути в атмосферу традицій та народних переказів. Програма вечора буде дійсно насиченою. Розпочнеться вона забавами і змаганнями та заплітанням вінків. Родзинкою свята стане вогняна феєрія на плавучій сцені та кінозал просто неба (глядачі матимуть змогу переглянути фільм з води). Звичайно ж, не забули і про головний купальський елемент – традиційні стрибки через вогнище.

За словами організаторів, метою свята є спроба на фоні етнічних традицій повернути активний відпочинок в умовах природи. У дійствах не має ніяких помпезностей, усі охочі зможуть прийти та побавитись у народні ігри, яких є великий список.

Початок свята о 17.00 год, але приєднатись можна буде у будь-який момент. Місце проведення: територія Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29). Організатори запрошують гостей приходити у національному одязі. Вхід вільний.

Програма заходу

17:00           ігри, співи, заплітання вінків

20:00           стрибки через вогнище

21:30           вогняне шоу на плавучій сцені

21:50           пісочна анімація

22:00           кінозал під відкритим небом

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: