Підопічні терцентру тепер знають, як покращити пам’ять

Вчора, 2 липня, у Шевченківському відділенні Львівського міського терцентру відбулась зустріч підопічних з психологом на тему: «Пам’ять та її особливості. Як покращити пам’ять?», повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Під час лекції розглянули поняття пам'яті, її різновиди та можливості. Особливу увагу приділили методам, які дозволяють покращити пам'ять. Обговорили важливість раціону харчування, активного способу життя. Підопічні поділились власними рецептами, які допомагають їм зберігати пам'ять та вести активний спосіб життя.

«Пам'ять – психічний процес, який полягає в закріпленні, збереженні та відтворенні минулого досвіду, дає можливість повторно його застосовувати в життєдіяльності людини. В осіб похилого віку досить часто виникають проблеми із пам'яттю. Тому запропонована тема є досить актуальною для учасників зустрічі», - розповіла психолог Львівського міського територіального центру Ольга Пінчук.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: