Проект «Ніч у Львові» підготував багато цікавих заходів

З 11 до 13 липня у Львові проходитиме традиційна промоційно-туристична акція «Ніч у Львові», яка відбувається двічі на рік - восени та влітку. Цього року літній проект має на меті відкрити для своїх гостей духовний та сакральний Львів вночі, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цього разу організатори підготували безліч нових цікавинок. Відтак, у п’ятницю починаючи з 21.00 години можна буде піднятись на вежу храму Свв. Ольги і Єлизавети, який є найвищою спорудою міста та сягає 88 метрів у висоту, він  розташований на пл. Кропивницького, 1.  З вежі храму для відвідувачів відкриється краєвид на весь нічний Львів. Вхід буде вільним.

У суботу та неділю театр тіней «Див» покаже глядачам неймовірну виставу «Дивоніч», котра проходитиме щогодини з 22.00 до 00.00 год у дворику Ратуші. Публіка зможе відчути неповторну нічну атмосферу, а музичний супровід камерного оркестру «Віртуози Львова» додасть незабутніх емоцій під час перегляду. Вхідний квиток на виставу коштуватиме 40 грн.

Камерна сцена Національного драматичного театру імені Марії Заньковецької також буде відкрита для глядачів. Під час фестивалю в театрі пройдуть 3 вистави. В п’ятницю о 20.00 годині актори театру покажуть постановку «Любов на замовлення», ціна квитка 50 гривень. У суботу та неділю публіка побачить виставу «Марія Стюарт», яка розпочнеться о 23.00 годині, вхід вільний. Благодійний фонд «Україно я за тебе!» буде організовує добровільний збір коштів для 80-тої аеромобільної бригади під час вистав.

Також у суботу о 21.00 год у музеї «Арсенал», що на вулиці Підвальній, 5 відвідувачів чекатиме захоплююча вистава «Дібук», яка розкаже про містичну історію кохання двох людей та духа Дібука. Квиток на цю подію коштуватиме 15 гривень.

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекатимуть на усіх, хто візьме участь у проекті «Ніч у Львові». Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки на заходи можна на сайті http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~2725/nich-u-lvovi-lipen-2014

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: