Тригривневий тариф мерія приміряє під сезон відпусток та канікул, коли автобуси напівпусті

"Правий Сектор» Львівщини заявляє: аудит роботи міської транспортної мережі, що його зараз намагається провести міська влада є повним фарсом. Сьогодні, у розпалі сезону відпусток, послугами громадського транспорту користується в півтори рази менше містян, ніж зазвичай, окрім того студенти,  які складають чи не левову частку пасажирів – на канікулах.  Тож  ця перевірка, переконані правосекторівці, не відображатиме реальної картини пасажиропотоку у місті Львові.

Про це повідомила прес-служба "Правого сектору"

Більше того, прозорого аудиту не вийде ще й тому, що  управління транспорту ЛМР вимагає заздалегідь повідомляти його про маршрути, на яких буде здійснюватись перевірка. Чиновники за процедурою мають погоджувати маршрут аудиторів, тож ці транспортники безумовно попереджаються стосовно інспекції, і мають змогу збільшувати кількість автобусів на лінії, чи корегувати графік їх руху і таким чином суттєво впливати на показники інтенсивності пасажиропотоку.

Відтак, є цілком логічним, якщо влада наполягає на проведені аудиту саме у літній період, то переслідується мета показати менший пасажиропотік ніж є зазвичай, применшити таким чином прибутки перевізників та в такий спосіб виправдати доцільність запровадження тригривневого тарифу.

Нагадаємо, «Правий сектор» Львівщини бойкотував підвищення проїзду у міських маршрутках до 3 гривень, мотивуючи це відсутністю економічного обґрунтування  такого кроку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: