Львівський аеропорт прийняв перший рейс з Дніпропетровська (фото, відео)

Львів сьогодні прийняв перший рейс з Дніпропетровська. Саме сьогодні відкрито пряме повітряне сполучення з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького до Дніпропетровська. Регулярні рейси чотири рази на тиждень буде здійснювати авіакомпанія «Дніпроавіа — українські авіалінії». Відтак, у Львів прибула делегація з Дніпропетровська, а в Дніпропетровськ відлетіла делегація зі Львова на чолі з мером міста.

«Львів вітає сьогодні представників №1 патріотичного міста в Україні, яке є прикладом, як відстоювати інтереси держави і людей. За цим рейсом має слідувати важка праця. Цим рейсом мають літати представники інженерних служб заводів, студентів, вчителів, професорів, просто людей, які хочуть любити, працювати і жити разом. Ми радіємо, що ви прилетіли. Приїжджайте ще. А сьогодні делегація міста Львова на чолі з міським головою відлітає в Дніпропетровськ, щоб там подякувати людям за те, що вони разом. Ми – єдина країна, яка вміє любити, працювати і будувати своє майбутнє. А тепер – і захищати його», - зазначив Олег Березюк, в.о. заступника міського голови Львова з гуманітарних питань.

Виліт зі Львова виконуватиметься по понеділках та середах о 15:20 год, прибуття у Дніпропетровськ о 17.00 год. Виліт з ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» у п’ятницю та неділю о 23:00 год, прибуття у аеропорт Дніпропетровська о 00:40 год. Тривалість польоту — 1 год 50 хв.

Рейси виконуватимуться на літаках Embraer-145, з двома класами обслуговування — «Преміум Економ» і «Економ».

Вартість квитка в одну сторону від 1490 грн, в дві сторони — від 2850 грн.

Відтепер мешканці Західної України матимуть можливість комфортно та швидко подорожувати до Дніпропетровська, що сприятиме налагодженню нових туристичних та бізнес контактів між регіонами. Водночас, дніпропетровці та жителі східних регіонів країни зможуть насолодитися неповторним колоритом міста Лева.

Air_Dnipro_Lviv_KOV_0444_a copy Air_Dnipro_Lviv_KOV_0455_a copy Air_Dnipro_Lviv_KOV_0479_a copy

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: