Молодіжна організація AIЕSEC відкрила у Львові англомовний літній табір

Волонтери організації AIЕSEC, спільно з Центром творчості дітей і юнацтва Галичини та Львівським інститутом банківської справи, відкрили літній дитячий табір для вивчення англійської мови, повідомили у прес-службі ЛМР.

Організатори відібрали для участі у таборі 70 дітей. Лекторами для них були іноземці. Щодня викладачі проводили лекції з презентаціями про здоровий спосіб життя, людське тіло, правильне харчування, розповідали про свою країну, гралися в інтерактивні ігри і просто гарно проводили час із дітьми.

«Наша команда відвідала дві екскурсії до Ботанічного саду і Екологічного центру, де ми ознайомились із природою. Більше того, коли ми працювали з дітьми, то помітили, що вони стають більш відкритими і долають цей прихований «мовний» бар'єр. Тоді ми розуміємо, що недарма доклали стільки зусиль, витратили стільки часу», - розповідає організатор проекту Олександр Чучко.

Окрім того, триває ще один проект з вивчення англійської мови від AIЕSEC для студентів та старшокласників – Language School. Цього літа набрали 2 групи студентів. Заняття проводяться в одному з корпусів Львівської політехніки. Під час навчання іноземні волонтери-лектори проводять презентації про свої культури, дискусії, ігри. Головною темою занять є особистісний розвиток. Програми занять складені так, щоб приділити особливу увагу тайм-менеджменту, мистецтву спілкування, публічним виступам і ще багатьом цікавим темам, необхідним для сучасної успішної людини.

«Я приїхав сюди як медіатор між Україною та Бразилією, щоб зламати ті стереотипи, що є у вас про нашу країну. Бразилія – це не лише футбол та напівголі дівчата, це щось набагато більше, і я хочу про це розповісти», - зазначає Густаво, один із іноземних волонтерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: