У Львові відбулося засідання обласного штабу щодо забезпечення переселенців (фото)

Сьогодні на базі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області відбулося засідання обласного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Нарада проходила під головуванням очільника рятувальників Львівщини Сергія Дмитровського та директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василя Мартиняка, за участі представників громадських організацій, департаментів ЛОДА, міграційної служби, управління Пенсійного фонду, Фонду соціального страхування, управління юстиції, обласного центру зайнятості, Львівського соціального міського притулку та багатьох інших спеціалістів.

Усі представники обласного штабу у режимі відеоконференції взяли участь у засіданні Міжвідомчого координаційного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Нарада проходила за участі регіональних штабів та фахівців Держслужби з надзвичайних ситуацій, під головуванням Сергія Бочковського.

Під час селекторної наради учасники обговорили питання організації роботи щодо соціального забезпечення  переселенців та подальші напрямки роботи по наданню допомоги населенню.

DSC_5699 DSC_5702

Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: