«Нова Пошта» призупинила роботу відділень у Луганську та Донецьку через бойовиків

У зв’язку зі збройними нападами на відділення та термінали, «Нова Пошта» тимчасово зупиняє роботу відділень у містах Сєвєродонецьк, Луганськ та Донецьк.

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі компанії, 5 липня 2014 року сталися збройні напади на відділення та термінали «Нової Пошти» у містах Сєвєродонецьк, Луганськ та Донецьк.

В результаті нападів зловмисники заволоділи частиною вантажу, погрожуючи співробітникам компанії зброєю та застосовуючи грубу фізичну силу.

Згідно з договорами, які компанія укладає з клієнтами, «Нова Пошта» зобов'язується сплатити компенсацію за викрадені вантажі в рамках оголошеної вартості.

В компанії повідомили, що з клієнтами, відправлення яких постраждали, протягом двох днів зв’яжеться відповідальний менеджер.

«Керуючись обов’язком зберегти безпеку співробітників та клієнтів, а також цілісність вантажів, до встановлення подальшої ситуації на Сході України, «Нова Пошта» тимчасово зупиняє роботу відділень у містах Донецьк, Луганськ, Северодонецьк та Слов’янськ. В компанії діє Оперативний штаб, який аналізує поточну ситуацію, зважує ризики та прогнозує подальший розвиток подій з метою забезпечити стабільну роботу та доставку вантажів в умовах бойових дій на території країни», - зазначили в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: