Скасувати наказ про призначення Харабари може тільки Аваков, - Загарія (фото, відео)

Сьогодні громадські активісти Львова зірвали представлення колективу нового керівника Державтоінспекції у Львівській області Степана Харабари, повідомив кореспондент Дивись. Інфо з місця події.

Представники кількох громадських організацій міста забарикадували вхід до приміщення обласного ДАІ лавками. Таким чином вимагаючи роз’яснень – яким чином Степан Харабара знову призначений.

Головний редактор газети «Ратуша» Микола Савєльєв розповів, що забарикадувавши приміщення з'ясують, яким чином Харабара призначений.

10464373_735219986534067_1003340279767893965_n

«Був оголошений конкурс на вакантну посаду керівника ДАІ. Було троє претендентів, а тут Харабара з’явився. Ми проти того, щоб кадровими питаннями займалися у Києві», - повідомив Савельєв.

До приміщення обласного ДАІ активісти не пропустили головного міліціонера Львівської області Дмитра Загарію та новопризначеного керівника ДАІ Степана Харабару.

Начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія розповів, що змушений представити Харабару згідно з чинним Законодавством.

«Минулого тижня Степан Харабара написав рапорт на свій попередній рапорт щодо відставки з правоохоронних органів. А оскільки наказ є – його потрібно виконати», - зауважив головний міліціонер Львівської області.

Сам же Степан Харабара роз’яснив, що змінив свою думку через те, що про це його попросили громадські організації. Втім які саме не повідомив.

Впродовж години правоохоронці спілкувалися з громадськими активістами, проте їх до приміщення так і не пропустили. Дмитро Загарія повідомив, що представлення нині не буде, а сьогодні проводитимуть консультації щодо подальших дій.

«Де-юра Харабара призначений, де-факто - ні. Будемо сьогодні вирішувати – що робити далі. Оскільки наказ про його призначення може скасувати лише сам міністр внутрішніх справ», - підсумував Дмитро Загарія.

http://youtu.be/N0983gn_76g

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: