Грошей на продовження реконструкції Львівського перинатального центру немає, - Підлісний

Грошей на продовження реконструкції Львівського обласного перинатального центру немає. Також зараз немає і спеціалізованого інституту, який займався такими проектами, як реконструкція Львівського обласного перинатального центру. Такий інститут працював минулого року, втім цього річ його закрили.

Про це під час зустрічі із пікетувальниками біля Львівської облради повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

«Центр приведений у стан неможливості там працювати – він напіврозвалений. У нас щотижня ведеться переписка із центральними органами влади про виділення коштів на закінчення реконструкції перинатального центру, але поки що ця переписка ні до чого конкретного не привела», – повідомив  Юрій Підлісний.

До слова, згідно з проектно-кошторисною документацією, реконструкція центру коштувала приблизно 99 мільйонів гривень, із яких торік витратили близько 15 мільйонів.

«Обласний бюджет самостійно не покриє витрати реконструкції центру», зауважив Юрій Підлісний.

Нагадаю, сьогодні кілька сотень працівників Львівського обласного клінічного перинатального центру, а також матері, які народжували у цій лікарні, прийшли до  Львівської обласної ради з вимогою відновити роботу центру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: