Ярема не виключає силового варіанту при наведенні порядку в центрі столиці

Генпрокурор України Віталій Ярема не виключає силовий варіант, якщо мешканці наметового містечка на Майдані й активісти, які продовжують перебувати в адміністративних будівлях в центрі Києва, нададуть збройний опір правоохоронцям при виселенні їх з займаних територій

"Можливий силовий варіант, якщо буде надаватися збройний опір, співробітники міліції мають право застосовувати зброю", - сказав він на брифінгу в Києві в середу, пише "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, відповідаючи на питання журналістів, чи означає це, що буде силове протистояння між правоохоронцями і "майданівців", генпрокурор зазначив, що "протистояння ніякого не буде", а люди будуть затримуватися, якщо вони будуть чинити опір.

Також він додав, що дії з боку правоохоронців будуть зроблені, якщо учасники Майдану "сьогодні, завтра, або найближчим часом не звільнять захоплені приміщення".

Нагадаємо, Ярема також закликав майданівців негайно звільнити приміщення у центрі Києва. За його словами, вони досі перебувають у 19 приміщеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: