Садовий уже обіцяє мешканцям Сихова юридичну допомогу і вкотре вигороджує «Онур»

Львівщина експортує свою продукцію у 91 країну світу

Міський голова Львова Андрій Садовий вкотре наголосив, що на розгляд сесії ЛМР питання ринку «Санта-Барбара» не виноситимуть до того часу, поки не буде досягнуто порозуміння з підприємцями щодо нової земельної ділянки для розміщення ринку. Питання, яке є в порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання під номером 169, не стосується ринку. Йдеться про закріплення земельної ділянки на вул.Антонича за ЛКП «Муніципальна дружина», повідомили у прес-службі Львівської  міської ради

«В цій ухвалі є одна істина – щоб ця ділянка не була вкрадена і кимось захоплена. «Санта-Барбара» на цю ділянку не піде. Ми домовились, щоб ця ділянка не пішла під якісь МАФи, хай краще буде закріплена за комунальним підприємством», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також міський голова зазначив, що важливо допомогти людям, які там торгують, оформити документи, щоб вони мали свою частку власності на новому ринку.

«Коли буде проголосоване рішення про нову ділянку і коли буде будуватись ринок, я пообіцяв людям допомогти з оформленням документів, щоб люди були захищені. Тому юридичне управління міської ради долучиться, щоб люди мали захищене право на свою нерухомість. Сьогодні часто вони безправні», - сказав міський голова Андрій Садовий.

Крім того, міський голова ще раз закликав припинити безпідставні дискусії про країну-виробника рейок, які використовуватимуть під час будівництва трамваю на Сихів.

«Вчора була ще одна велика нарада з Європейським банком, з підрядниками. Були дискусії щодо трамвайних колій. Хтось кинув інформацію, що нібито будуть закуповувати десь в Росії. Це не відповідає дійсності. Ми будемо закуповувати в тих країнах, які є дружними до нашої держави. Дуже себе якісно показали у Львові чеські і польські рейки. З ними будемо працювати», - сказав Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: