Львів'ян запрошують на всеукраїнський з’їзд молоді

У Львові триває Всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії». Організатори запрошують львів’ян завітати на основний день з'їзду в суботу, 12 липня, а також на Архиєрейську Літургію та молитву за мир 13 липня, повідомили у прес-службі ЛМР.

У суботу, 12 липня, акції Всеукраїнського молодіжного з’їзду «Вітер На-Дії» активно розгорнуться на відкритому просторі Українського Католицького Університету та Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ (Львів, вул. Хуторівка, 35а).

«На учасників чекають понад 60 видів майстерень, серед яких стрінг-арт, карлінг, мармурування, миловаріння, декупаж, різьба по дереву, виготовлення виробів із фетру, вовни, соломи. Окремим простором стане мотузковий парк у Горіховому Гаю, де на гостей чекатимуть різні забави. Ще активнішим місцем стане територія навчання паркуру, а для тих, хто захоче потренувати ще й свої інтелектуальні здібності, діятиме ігрова локація адже настільні ігри призначені не лише для розваги, але й для мозкової руханки. Отож, ми маємо локацію майстерень, ігрову та театральну локації, які стануть місцем взаємодії учасників», – розповідає координатор майстер-класів Іван Гаргай.

Тим часом у приміщеннях самого Українського католицького університету проходитиме Відкритий університет, де читатимуть лекції Мустафа Найєм, Вахтанг Кіпіані, Мирослав Маринович, Вікторія Бриндза та отець Ґжеґож Суходольскі. Власне отець зможе розповісти безліч особливостей підготовки Світового дня молоді на 2016 рік у Кракові.

Значна увага під час «Вітру На-Дії» буде присвячена важливим соціальним проблемам. Зокрема, організації - гості з’їзду познайомлять учасників із питаннями допомоги безпритульним, роботи з неповносправними та тюремного капеланства.

Ввечері на всіх чекають виступи християнських гуртів «Кана», «Ноїв Ковчег», «Воанергес», «Крик душі» та «Provider». А після того ще й велика вечірня ватра.

Нагадаємо, Всеукраїнський молодіжний з’їзд «Вітер На-Дії» триває у Львові із 10 до 13 липня і завершиться Літургією та спільною молитвою за мир.

Вартість участі у третьому й четвертому дні З’їзду – 80 грн.

Організатори: Комісія у справах молоді УГКЦ, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація, Молодіжна комісія Львівської архиєпархії, Український Католицький Університет, Львівська Духовна Семінарія Святого Духа та молодь Єдиного Молодіжного Простору УГКЦ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: