Ми не співпрацюємо із Віктором Володимировичем Медведчуком, - АО

Відкритий лист-звернення голові ГО «Я – львів'янин» Андрію Антонищаку

Ми, активісти «Автономного Опору», звертаємося до вас з вимогою спростувати звинувачення у нашу адресу, які були висунуті 2 липня 2014 у Львівському «Прес-клубі» у Львові перед журналістами під час прес-конференції «Рейдери  Медведчука у Львові», а саме:

«Що ці люди роблять сьогодні у Львові? І хто за цим стоїть? А виявляється з даних документів (ми провели власне розслідування) - з того випливає, що за цим стоїть такий собі пан Медведчук, який зараз підняв голову і пробує зробити у місті Львові те, що він десь робив на теренах Східної України».

Також, вимагаємо спростувати інформацію озвучену в інтерв’ю «ЗІКу» 8 липня 2014 року на акції біля прокуратури Львова, зокрема:

«такі про екстремістські організації як «Білі горвати» і «Автономний Опір» подали заявку з вимогою тиску на прокуратуру по певній кримінальній справі»

http://youtu.be/ong4yU7FZNg

Це теж брехня. Ніяких заявок «з вимогою тиску на прокуратуру» ми не подавали.

Ми, активісти «Автономного Опору», обурені подібними словами, адже  з вашої сторони в нашу адресу пролунала відверта брехня, тобто наклеп. Враховуючи той факт, що ми не співпрацюємо з Віктором Володимировичем Медведчуком чи будь-якими іншими громадянами з прізвищем Медведчук і не маємо до нього жодного стосунку. Оскільки, доказів даного обвинувачення у вас не може бути, тому вимагаємо, щоб ви публічно спростували свої звинувачення.

Згідно зі статтею 277 ЦК України, спростування недостовірної інформації здійснюється особою, яка поширила інформацію. Спростування недостовірної інформації здійснюється у такий же спосіб, у який вона була поширена.

Отже, ми вимагаємо від вас знову зібрати прес-конференцію за участі тих же представників ЗМІ, які були присутні 2 липня 2014 року і спростувати ту брехню, яку ви поширили.

Громадський рух «Автономний Опір»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: