Третина переселених до Львова – потенційні військовозобов’язані чоловіки

Загальна кількість переселених на Львіщину зі сходу України та Криму становить 3 300 осіб. 2/3 з них – жінки, 1/3 –чоловіки працездатного віку, тобто потенційно віськовозобов’язані особи. Про це під час відеомосту у Львівському прес-клубі між Львовом і Дніпропетровськом «Переселенці зі сходу: дніпропетровська і львівська формули вирішення проблеми» повідомила повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Оксана Яковець, повідомили Дивись. Інфо у Львівському прес-клубі.

1 200 людей з 3 300 переселені зі східних областей, з них - 672 дітей шкільного віку, 512 з них - зі сходу, 138 – люди пенсійного віку.

На Львівщину приїхало також 300 «айтішників», але вони не реєструвалися, повідомила Оксана Новікова, голова громадського руху «Кримська хвиля», представник «КримSOS».

Вікторія Крупська, в.о. директора департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА повідомила під час відеомосту, що в Дніпропетровськ з Криму приїхало 647 осіб, 132 з них – чоловіки працездатного віку. 3 920 осіб прибуло на Дніпропетровщину з зони АТО, з них – 453 чоловіки працездатного віку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: