З понеділка на ремонт закриють частину вулиці Куліша (схема)

За інформацією Галицької районної адміністрації, з 08:00 год. 14 липня заплановано закрити на ремонт ще частину вул.Куліша. Таким чином, вул. Куліша буде закрита на ділянці від вул.Шпитальної до вул.Медової, повідомили у прес-службі ЛМР.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків, на ремонт з 14 липня до 30 серпня на ремонт заплановано закрити частину вул.Куліша на ділянці від вул.Балабана до вул.Медової. «Тут буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, будуть відновлені тротуари та влаштована велодоріжка, яка загалом пролягатиме від вул.Цехової і «повертатиме» на вул.Зернову. На цій вулиці вело доріжка вже влаштована», -  сказав Микола Захарків.

За його словами, на ділянці вул.Куліша від вул.Шпитальної до вул.Зернової ЛМКП «Львівводоканал» уже закінчив роботи з заміни водопровідно-каналізаційних мереж. Зараз там уже виконують дорожні роботи.

У зв’язку з закриттям нової ділянки вул.Куліша буде внесено зміни у рух громадського транспорту.  Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, міські автобуси оминатимуть закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр.Чорновола з прямим поворотом на вул.Городоцьку, у зворотному напрямку по вул.Городоцькій -пл.Торговій – пл.Осмомисла – пл.Різні – пр.Чорновола.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку із ремонтом вул. Куліша та необхідністю переключення контактної мережі на ділянці вул. Куліша – вул. Під дубом – п..Чорновола, тролейбусний маршрут № 13 у неділю, 13 липня, не курсуватиме взагалі. А з понеділка, 14 липня, тринадцятий тролейбусний маршрут буде курсуватиме так: вул. Грінченка – вул. Мазепи – пр. Чорновола – вул. Під дубом  – пр. Чорновола – вул.Мазепи  – вул. Грінченка.

«На час проведення ремонтних робіт тролейбус №13 у напрямку до центру міста кінцеву зупинку матиме перед мостом за перехрестям пр.Чорновола – вул.Хімічна. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на пр.Чорновола біля палацу культури ім.Хоткевича», - сказав начальник Служби диспетчеризації та організації руху ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Фогель.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.

Куліша

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: