Бійці батальйону «Львів» склали Присягу на вірність народу і готові вирушати на Схід (фото)

Добровольці, які ввійшли до складу батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», на базі навчально-тренувального центру «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ пройшли бойові навчання, а нині склали Присягу на вірність народу України та готові вирушати на Схід, повідомила прес-служба ЛОР.

На сьогоднішню урочисту подію – Присягу народові України, яка відбулася в день великого християнського свята на  честь апостолів Петра та Павла,  приїхав депутат Львівської обласної ради, голова комісії із питань сприяння підрозділам Збройних Сил України у Львівській області Ярослав Мудрий.

Звертаючись до добровольців, депутат зазначив: «Пам’ятайте, нині на кожного з Вас покладено надважливу місію, яку розпочали предки – козаки, Січові стрільці, воїни Української повстанської армії і нещодавно – герої Небесної сотні. Будучи на Сході та захищаючи територіальну цілісність України, пам’ятайте, що Ви маєте не лише перемогти ворога, але й повернутися додому здоровими. Більше того, зараз до Вас прикуті погляди наших дівчат: вони пишуть Вам вірші, створюють листівки та передають їх на передову фронту. Отож,  ще одним стимулом повернення додому є прекрасна половина людства, яка Вас дуже чекає!», – відзначив Ярослав Мудрий.

Зазначимо, що до складу батальйону «Львів» увійшли 150 бійців, які свого часу пройшли строкову службу в підрозділах Збройних сил України

Батальйон Львів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: